UA-78698681-1
Lang & Gelukkig
Consult en hulpverlening aan regenbooggezinnen

Wie zijn wij?

Het team van Lang en gelukkig bestaat uit systeemtherapeut Anne Koning, psychologe Martijn Koning en trainer en maatschappelijk werker Mirjam Grit. Alle teamleden zijn naast professional tevens ervaringsdeskundige op het gebied van regenbooggezinnen. 
Anne Koning

Anne Koning

Systeemtherapeut

Anne Koning is geregistreerd systeemtherapeut (relatie- en gezinstherapeut). In haar eigen praktijk werkt zij met individuen, partnerrelaties, gezinnen en families. Door het creëren van een sfeer waarin open gesproken kan worden over verwachtingen, gedachten en gevoelens biedt zij cliënten de gelegenheid om samen te onderzoeken waar mogelijkheden liggen om de onderlinge relaties te verbeteren. Daarnaast werkt Anne als trainer en opleider voor hulpverleners die werken met complexe problemen in gezinnen en relaties.

Mirjam Grit

Mirjam Grit

Trainer en Maatschappelijk werker

Mirjam Grit is als adviseur betrokken bij Lang & Gelukkig. Mirjam traint met haar bedrijf Scènes & Zaken teams binnen bedrijven en instellingen met als doel het verbeteren van de onderlinge samenwerking en daarmee de kwaliteit van de zorg- of dienstverlening. Tevens traint zij hulpverleners in het methodisch werken met gezinnen. Mirjam is erkend supervisor, intervisor en maatschappelijk werker.

Martijn Koning

Martijn Koning

Psycholoog

Martijn heeft een achtergrond als psycholoog. Deze ervaring past ze toe in het ontwikkelen van online interventies. Binnen dit werk is zij veel in contact met ervaringsdeskundigen en professionals in de geestelijke gezondheidszorg. Een belangrijk deel van het werk is het luisteren naar de wensen en behoeften van verschillende partijen en het zoeken naar een juiste middenweg. Binnen haar eerdere werkzaamheden als psycholoog heeft Martijn zich met name gericht op onderwerpen rondom seksualiteit en relaties.