Lang & Gelukkig
Consult en hulpverlening aan regenbooggezinnen

Wie zijn wij?

Het team van Lang en gelukkig bestaat uit systeemtherapeut Anne Koning, psychologe Martijn Koning en trainer en maatschappelijk werker Mirjam Grit. Alle teamleden zijn naast professional tevens ervaringsdeskundige op het gebied van regenbooggezinnen. 
  

Anne Koning

Anne Koning

Systeemtherapeut

Anne Koning is geregistreerd systeemtherapeut (relatie- en gezinstherapeut). In haar eigen praktijk werkt zij met individuen, partnerrelaties, gezinnen en families. Door het creëren van een sfeer waarin open gesproken kan worden over verwachtingen, gedachten en gevoelens biedt zij cliënten de gelegenheid om samen te onderzoeken waar mogelijkheden liggen om de onderlinge relaties te verbeteren. Daarnaast werkt Anne als trainer en opleider voor hulpverleners die werken met complexe problemen in gezinnen en relaties.

Mirjam Grit

Mirjam Grit

Mediator en Trainer

Mirjam Grit is als adviseur en Mediator betrokken bij Lang & Gelukkig. Mirjam kan met de betrokkenen in gesprek gaan als er conflicten zijn die een positieve samenwerking binnen regenbooggezinnen in de weg staan. Mirjam is erkend supervisor, intervisor en mediator